Gizlilik Bildirimi

Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya bağlı şirketleri, ziyaretçiler tarafından bu sitedeki formlar aracılığıyla sunulan isminiz, elektronik posta adresiniz, iş ve ev adresiniz, telefon numaranız ve sair kişisel verilerinizi (Bundan sonra ‘Kişisel Bilgiler’ olarak anılacaktır) üçüncü kişilere satmayacağını, kiralamayacağını veya hiçbir şekilde kullandırmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya bağlı şirketleri, Kişisel Bilgileri aşağıdaki amaçlarla sınırlı olmak üzere kullanacaktır: Basılı yayınlar/yazışmalar göndermek, elektronik posta ile basın bültenleri veya bildirimler göndermek, işe alım süreçlerinde başvurularınızı değerlendirmek, satın aldığınız malları ve/veya ödüllerinizi teslim etmek.

Kişisel Bilgilere, sadece Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya bağlı şirketlerinin yetkili personeli ve Kişisel Bilgileri gizli tutmayı kabul etmiş olan üçüncü kişi temsilcilerimiz erişebilirler. Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya bağlı şirketleri, Kişisel Bilgileri açıklamadan, Kişisel Bilgilerden elde edilebilecek istatistiksel verileri (Tarayıcı tipi, coğrafi konum, yaş, cinsiyet, v.b.), Web sitesini iyileştirmek ve genel olarak tüketicileri hakkında daha çok bilgi sahibi olmak amacıyla kullanabilecektir. Elde edilen bu tür istatistiksel veriler üzerindeki her türlü haklar Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya bağlı şirketlerine aittir.

Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası veya bağlı şirketleri, web sitesindeki bağlantılar aracılığıyla ulaşacağınız üçüncü kişilere ait web sitelerinin gizlilik ilkeleri hakkında bir garanti vermez, bu nedenle kişisel olarak belirlenebilir herhangi bir bilgi vermeden önce, gittiğiniz sitelerin gizlilik yaklaşımlarını değerlendirmenizi öneririz.

Başkan Köşesi

Vildan ŞAMANDAR
Vildan ŞAMANDAR Vildan ŞAMANDAR

Vildan ŞAMANDAR

Oda Başkanı
Haberiniz Olsun
DÜZCE BAKKALAR ODASI İLE İLGİLİ HABERLERİİLK
SİZ DUYUN
2013 © Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Tüm Hakları Saklıdır.