ODAMIZ KADINLARIN TİCARİ HAYATA ATILMALARINA DESTEK VERİYOR

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı tarafından kurula Mikro Ekonomik Destek İşletmesi(MAYA)Düzce'de girişimci kadınlara kredi veriyor

MAYA Direktörü Nilgün Yakut ile Ülke İlişkileri Türkiye Yöneticisi Selma Özkan Oda Başkanımız Vildan Şamandar ile görüştüler.Girişimci kadınların ticari hayata atılmaları için MAYA ve ODAMIZ işbirliği yapacak.

Haziran ayında Düzce'de saha çalışmalarına başladıklarını açıklayan MAYA Direktörü Nilgün Yakut,girişimcilik ruhuna sahip dar gelirli kadınlara, iş kurma, mevcut işlerini geliştirme ve ekonomik hayata aktif olarak yer alabilme fırsatı tanıdıklarını belirtti.

Odamızla yapılan görüşmede karşılıklı olarak kadınların ticari hayata atılmaları için gerekli destek ve koşullar değerlendirildi.Başkan Şamandar 'önümüzdeki dönemlerde Mikro krediden yararlanma ve destekler konusun çalışmalar yapılacak' dedi.

Başkan Köşesi

Vildan ŞAMANDAR
Vildan ŞAMANDAR Vildan ŞAMANDAR

Vildan ŞAMANDAR

Oda Başkanı
Haberiniz Olsun
DÜZCE BAKKALAR ODASI İLE İLGİLİ HABERLERİİLK
SİZ DUYUN
2013 © Düzce Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Tüm Hakları Saklıdır.